Beheer uw producten

Met het Omnipos-platform beheert u eenvoudig alle producten van uw winkel.

  • Titel, omschrijving, foto
  • Plaats een product in één of meerdere rubrieken van uw webshop
  • Koppel een productgroep/collectie
  • Attributen: kleur, maat,...
  • Foto, prijs per artikel

Beheer uw voorraad

Beheer de voorraad van elk product voor één of meerdere winkels of een centraal magazijn. Voer stocktransfers uit tussen verschillende winkels of van uw magazijn naar uw winkels.

Plaats bestellingen bij uw leveranciers via de handige bestellijsten.

Bij elke transactie (winkel én webshop) wordt uw voorraad onmiddellijk aangepast. Uw webshop toont dus steeds de realtime voorraad.

Vraag nu een vrijblijvende demo

Ontdek de vele mogelijkheden van Omnipos voor uw winkel. Wij komen graag bij u langs voor een verkennend gesprek en demo.

Kortingen op elk kanaal

Acties, promoties of andere kortingen beheert u centraal en worden toegepast op uw kassa en online. Uw klanten kunnen gerust zijn dat ze overal van dezelfde korting genieten.

Rapporten

We zijn eerlijk: we bieden u geen keuzelijst van 100 mogelijke rapporten die u kan opvragen. We voorzien standaard de mogelijkheid om een dagrapport te genereren en verkooprapporten voor een periode naar keuze.

Voor geavanceerde rapporten of rapporten op maat stellen we een koppeling voor met Zoho Reports. We zetten de data klaar die u nodig heeft en met Zoho Reports maakt u makkelijk zelf de rapporten die u nodig heeft in de vorm (grafiek/tabel/Excel/...) die u verkiest.

Overal toegankelijk

U logt in op Omnipos van eender welke locatie waar u over een internetverbinding beschikt: overdag in uw winkel, 's avonds thuis en zelfs vanop vakantie.