Website of webshop: u kiest zelf

Kies de oplossing die bij u past:

  • Website: uw klanten kunnen online uw productgamma, prijzen en eventueel voorraadstatus bekijken.
  • Webshop: bied uw klanten de mogelijkheid om online te kopen. U kan ervoor opteren enkel bestellingen te laten afhalen in uw winkel of u verzendt de artikelen ook naar de klant thuis.

U kan op elk moment omschakelen van een website naar een webshop (of omgekeerd mocht dat nodig zijn).

Integreer onze online kassa-applicatie naadloos met uw website of webshop.

Raadpleegbaar op GSM en tablet

Uw website of webshop is vlot raadpleegbaar op mobiele toestellen zoals GSM's en tablets. Onderweg of thuis in de zetel, uw klanten navigeren vlot op uw website.

Download ons gratis e-book Starten met een webshop

De gids voor lokale winkeliers die zowel offline als online hun klanten willen bedienen.

Makkelijk bestellen

Producten toevoegen aan het winkelmandje gaat supervlot. Producten met meerdere attributen (kleur, maat,...) selecteert uw klant heel eenvoudig.

De voorraadindicatie laat uw klant weten hoe vlot hij het product mag verwachten.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)

Wij zorgen ervoor dat uw website en producten goed opgenomen kunnen worden door zoekmachines zoals Google. Daarbij hebben wij ook aandacht voor afbeeldingen en filterpagina's.

SendCloud: verzend met DHL, bpost of DPD

Zet uw orders in één klik om naar bpost, DHL of DPD verzendlabels. Het is mogelijk om vanaf 0 pakketten te starten met verzenden. Bespaar nu veel tijd en verzendkosten.

SendCloud is geïntegreerd in Omnipos zodat u heel makkelijk en snel verzendlabels voor uw webshopbestellingen kan aanmaken.

Starten met SendCloud

Aanvaard online betalingen met Mollie

Bied uw klanten de mogelijkheid om hun online bestelling ineens af te rekenen met Bancontact, Visa, Mastercard, iDeal enz. Wij raden hiervoor Mollie aan. U betaalt enkel een transactiekost per betaling.

Starten met Mollie

Vraag nu een vrijblijvende demo

Ontdek de vele mogelijkheden van Omnipos voor uw winkel. Wij komen graag bij u langs voor een verkennend gesprek en demo.